Hur placerar jag bilder från mina Creative Cloud Libraries?

Använd resurser från dina CC Libraries och de CC Libraries som du har fått tillgång till i Spark Post-redigeraren på webben.

• Klicka på + i Post-redigeraren för att lägga till en ny bild om du vill komma åt dina Libraries. Du kan även klicka på en bild på arbetsytan för att ersätta den.
  • Välj alternativet Libraries i bildväljaren. Då visas en lista med alla dina Libraries och de som har delats med dig.
  • Öppna bara ditt bibliotek och välj en bild att använda i din Post.
  • Du kan placera foton, illustrationer och till och med sammanslagna Creative Cloud-dokument från dina Libraries.

Var kommer jag åt CC Libraries?

• CC Libraries går bara att komma åt i Post-redigeraren på webben under Libraries
  • Spark Mobile-program (Post, Page & Video) samt Page & Video på webben visar Creative Cloud som en resurskälla att välja från dina CC-filer.

Vad kan jag placera från ett CC Library?

De flesta av de populära grafikresurstyperna i Creative CLoud Libraries stöds av Spark Post på webben, t.ex. AI, PNG, PSD, SVG, JPG, TIF, PDF, MUSE, TXT och IDMS. Men andra resurser som lager och färger från Creative Cloud Libraries stöds inte än.

Vilka Libraries kommer jag åt?

Alla de CC Libraries du äger och alla CC Libraries som delas med dig stöds i Spark Post på webben. Vi stöder dock inte Public CC Libraries som du följer eller Team Libraries än.

Har du fler frågor om Libraries? Läs mer om dem här