Hur anpassar jag sidhuvudet och sidfoten i ett Spark Page-projekt?

Om du använder den kostnadsfria startplanen för Spark kommer sidhuvuden och sidfötter med Adobe Spark-varumärke att visas i alla Spark Page-projekt. Om du har den fullständiga versionen av Spark kan du anpassa både sidhuvudet och sidfoten.

Om du använder den fullständiga versionen av Spark och vill anpassa sidhuvudet och sidfoten i Spark Page-projekt måste du först konfigurera ditt varumärke. Det gör du genom att klicka på ”Anpassa den här designen” högst upp till vänster på sidan ”Dina projekt”. Om ditt varumärke redan är konfigurerat klickar du på ”Hantera varumärke”. Här kan du bläddra till nederkanten och klicka på ”Sidhuvud och sidfot”. Observera att det finns olika alternativ att klicka på högst upp till höger på sidan.

Om du vill lägga till sociala ikoner i sidfoten kan du klicka på ”Socialt” på den här skärmen och lägga till länkar för Facebook, Twitter och Instagram.