Redigera eftertexter och stämplar med Spark Video-varumärke

Om du använder den kostnadsfria startplanen för Spark visas Adobe Spark-vattenstämpeln och bilden ”Skapad med Adobe Spark” i alla Spark-videor. Om du har den fullständiga versionen av Spark har du möjlighet att ta bort vattenstämpeln och anpassa den sista bilden.

Om du använder den fullständiga versionen av Spark och vill anpassa bilden med eftertext måste du först konfigurera ditt varumärke. Det gör du genom att klicka på ”Anpassa den här designen” högst upp till vänster på sidan ”Dina projekt”. Om ditt varumärke redan är konfigurerat klickar du på ”Hantera varumärke”. Här kan du bläddra till nederkanten och klicka på ”Videostämpel” eller ”Eftertext i video”.

Om du har den fullständiga versionen av Spark och vill ta bort stämpeln/vattenstämpeln helt, klickar du bara på stämpeln/vattenstämpeln när du redigerar ett visst projekt och inaktiverar ”Visa stämpel”.