Hur kan jag använda samarbete i Spark-projekt?

Det är lätt att bjuda in andra användare till dina Spark-projekt:

1. Om du vill bjuda in andra till ditt projekt klickar du på de tre punkterna högst upp till höger i projektkortet på spark.adobe.com
  2. Ange e-postadressen till dina medarbetare och skicka en inbjudan. Vi kommer ihåg e-postadresser som du använder ofta, och om du ingår i ett företag kommer vi att synkronisera med din adressbok.
  3. Skriv ett meddelande till de personer du vill bjuda in och klicka sedan på ”Bjud in”.

Det är lika lätt att acceptera inbjudningar:

1. Du får ett e-postmeddelande eller ett meddelande i appen där du bjuds in att delta i redigeringen av projektet. Du behöver bara klicka på ”Acceptera”.
  2. Projekt som delas med dig visas på en ny flik i ”Delas med dig” (din projektorganisatör)
  3. Alla ändringar du gör i ditt projekt visas för ägaren och vice versa.

Går det att samarbeta på mobila enheter?

Inte än. Du måste använda spark.adobe.com på en bärbar eller stationär dator för att kunna bjuda in till samarbete. Samarbetsprojekt kommer att bli inaktiverade på mobila enheter för att undvika konflikter.

Kan vi redigera samtidigt?

Vi jobbar på det, men för närvarande är det bara en person i taget som kan redigera ett Adobe Spark-projekt och det är för att undvika konflikter. Vi meddelar vem som redigerar projektet så att du kan pinga den här personen när du vill göra ändringar.

Kan en mottagare publicera?

Om du är mottagare av ett projekt kan du hämta ett projekt eller använda en länk till ett redan publicerat projekt, men det är bara ägaren som kan publicera eller uppdatera en länk.

Kan vi samarbeta i varumärkesprojekt?

Ja! Två premiumanvändare kan samarbeta i varumärkesprojekt! Dags att börja skapa!