Kan jag använda kostnadsfria foton och ikoner för kommersiella ändamål?

Det korta svaret är ja. Attribuering är inte nödvändigt men kan vara bra.

Det långa svaret är att du behöver läsa här

Sparks alternativ för kostnadsfria foton visar bara Creative Commons-licensierade bilder (CC0), men det fungerar inte alltid perfekt. Det är bäst att du kontrollerar källan och ser till att det avbildade innehållet i bilden inte skyddas av varumärkes-, publicerings- eller sekretessrättigheter.