Går det att ändra teckenstorlek på mina anpassade teckensnitt i Spark Video och Spark Page?

Inte just nu, men vi jobbar på det. I Spark Video och Spark Page finns designinformation som hjälper ditt innehåll att bli så läsbart som möjligt. Om teckenstorleken inte verkar passa för ditt teckensnitt, klickar du på ”Skicka förfrågan” högst upp till höger på den här sidan om du är på webben (om du använder en Spark-app på iOS går du till ”Hjälp” och väljer ”Kontakta oss”). Kom ihåg att ange namnet på teckensnittet och en länk till en sida eller video som publicerats med det här teckensnittet.