Vad ska jag göra om mitt anpassade teckensnitt inte överförs eller inte ser ut som jag förväntade mig?

Om ditt teckensnitt inte fungerar som du förväntar dig i Spark, klickar du på ”Skicka förfrågan” högst upp till höger på den här sidan om du är på webben (om du använder en Spark-app på iOS går du till ”Hjälp” och väljer ”Kontakta oss”).  Alla teckensnitt skapas inte på samma sätt men vi försöker stödja så många teckensnitt som möjligt.  Om ditt teckensnitt inte fungerar korrekt vill vi veta namnet på teckensnittet och få en beskrivning av vad som händer.

Om du använder Internet Explorer kan du också prova att använda en annan webbläsare för att se om teckensnittet fungerar bättre där.