Vilken typ av teckensnittsfiler kan jag använda?

Spark har stöd för teckensnittsfiler av typen .otf och .ttf som är mindre än 10 MB.

Din användning av teckensnitt och annat kundinnehåll regleras av Adobes allmänna användarvillkor. Du måste själv se till att du har rätt rättigheter och licenser för att använda och överföra teckensnitt till Spark-tjänsterna. Om Adobe bedömer att du inte har rätt rättigheter och licenser för att använda ett teckensnitt du överför, kommer Adobe att ta bort teckensnittet och ersätta det med ett annat teckensnitt, eller så kan ditt konto inaktiveras. Observera att om vi ersätter ett teckensnitt du överfört med ett annat teckensnitt, kan designen och utseendet på ditt Spark-innehåll förändras.