Hur använder jag egna teckensnitt i Adobe Spark?

Du kan överföra licensierade teckensnitt genom att gå till spark.adobe.com på din datorwebbläsare och klicka på ”Lägg till varumärke” eller ”Hantera varumärke” i navigeringen uppe till vänster.  För närvarande måste du använda webbversionen för att överföra teckensnitt. För att du ska kunna överföra egna teckensnitt måste du vara betalande Spark-prenumerant.

När du är färdig med ditt varumärke och har överfört teckensnitten, kan du komma åt och använda dem i Spark-apparna på webben eller iOS.