Vad är Adobe Spark för utbildning?

Adobe Spark för utbildning är samma Adobe Spark som du är bekant med
(och det är kostnadsfritt, precis som startplanen för Adobe Spark). Det enda som skiljer är att Adobe Spark för
utbildning installeras och distribueras på annat sätt. Vid en distribution av Adobe Spark
för utbildning läggs viktiga funktioner för skolor till, bland annat:

• Förbättrad datasekretess: kan distribueras i enlighet med lagar för barns
    datasekretess (t.ex. COPPA)
  • Enklare inloggning: möjlighet att konfigurera enkel inloggning (SSO) så
    att eleverna kan logga in med sina befintliga skol-ID:n
  • Ökad kontroll för att skydda eleverna: skolorna äger kontona
    och har administratörsrättigheter för dem. Dessutom är bildresultaten mer
    lämpliga för elever i skolåldern.
  • Ytterligare funktioner helt utan kostnad: med Adobe Sparks fullständiga
    funktioner kan du anpassa Spark-arbetena och de ingår kostnadsfritt (kostar vanligtvis
    9,99 USD per månad och användare).

Du kan läsa mer om Adobe Spark för utbildning här.