Hur hittar jag ett projekt som saknas?

Om du saknar ett projekt kontrollerar du att du loggar in med samma uppgifter som du använde för att skapa projektet.  Om du till exempel loggat in med Google måste du använda Google (med samma e-postadress) för att se dina projekt.  Om du använder en annan e-postadress eller ett annat sätt, som Facebook eller ett Adobe ID, loggas du in på ett nytt konto med andra eller inga projekt.

Kontrollera också statusen för Spark under ”Creative Cloud” här: https://status.adobe.com/.  Om det har uppstått ett avbrott kan ditt projekt visas igen strax efter att avbrottet har åtgärdats.

Om ovanstående sätt inte löser problemet kan du klicka på ”Skicka förfrågan” högst upp till höger på den här skärmen så kontaktar vi dig så fort som möjligt.  Om du har en publicerad webbadress till projektet som saknas vill vi att du anger den i ärendet.