Varför kan jag inte öppna mitt projekt?

Om du inte kan öppna ett projekt kan du prova att använda en annan webbläsare eller rensa bort cookies från din ursprungliga webbläsare.

Om du har en iPhone/iPad kan du installera den aktuella Spark-appen (Post, Page eller Video) och försöka öppna projektet därifrån. Om projektet kan öppnas duplicerar du det och försöker kontrollera kopian i webbversionen av Spark.

Om du är betalande Spark-prenumerant som har konfigurerat ett varumärke kan du prova att ta bort och skapa varumärket igen. Vi har sett att det ofta löser eventuella problem med att öppna projekt.

Om inget av ovanstående alternativ fungerar, klickar du på knappen ”Skicka förfrågan” längst ned på den här sidan.  Det blir enklare för vårt team att hjälpa dig om du anger webbläsare, operativsystem och publicerad webbadress (om sådan finns).

Vi ber om ursäkt för besväret och försöker lösa dina problem så fort som möjligt!