Adobe Spark is now Adobe Express!
Adobe Express replaced Adobe Spark on the web and Adobe Spark Post on mobile.

For support with Adobe Express please click here
If you need support for Adobe Spark Page or Adobe Spark video on the iPhone or iPad please click here

Följ

Kan jag använda mitt Spark-projekt i kommersiellt syfte?

Ett Spark-projekt kan bestå av flera innehållsdelar: bilder, videoklipp, ljudspår och teckensnitt. För att du ska kunna använda ett Spark-projekt i kommersiellt syfte måste du ha lämpliga rättigheter för var och en av de här delarna.

• Ljudspår och teckensnitt som tillhandahålls av Adobe kan användas i Spark-videor för kommersiella ändamål. Musikspåret får dock bara användas i videor som skapats med Adobe Spark. Du får inte ta bort ljudspåret från en Spark-video och använda det för andra ändamål. Du får inte sälja musiken vidare.
  • Om du använder egen musik i Spark Video måste du få rätt behörighet för det avsedda ändamålet från den som äger musiken.
  • Innehåll som överförs av dig får eller får inte användas i kommersiella syften. För att få rätt licens måste du kontrollera det med innehållets källa.
  • Adobe ansvarar inte för de bilder som bildsökningen visar. Vi har filter som försöker söka efter bilder med creative commons-licensiering, men dessa filter är inte perfekta. Du måste kontrollera att du har lämpliga rättigheter om du vill använda bilder i ett projekt.

Tack för att du använder Spark!