Jag får felmeddelandet ”Åtkomst nekad”

Om du får ett felmeddelande om ”Åtkomst nekad” när du försöker använda Adobe Spark kan du prova att använda en annan webbläsare eller rensa alla cookies och cacheminnet i den nuvarande webbläsaren.

Du kan också göra följande:

1. Gå till http://www.adobe.com/products/
  2. Välj Logga ut i verktygsfältet högst upp på skärmen
  3. Klicka på ”Logga in”. Då visas det Adobe ID som använts för den senaste inloggningen.
  4. Klicka på ID-typen (personligt eller enterprise) och logga in igen.

Om du är Spark för utbildning- eller Enterprise-kund och ovanstående lösning inte fungerar, kan du kontakta din IT-administratör.