Är Adobe Spark tillgängligt på andra plattformar och operativsystem?

Du får åtkomst till Adobe Spark på både webben och din mobila enhet. Gör så här!

• På webben besöker du bara spark.adobe.com där du kan skapa videoklipp, webbsidor och inlägg direkt från din favoritwebbläsare (just det, en länk att sämja dem).
  • Adobe Spark är också tillgängligt på iOS, men i stället för att ha en stor app har vi skapat tre mer fokuserade appar som heter Adobe Spark Post, Adobe Spark Video och Adobe Spark Page.
  • Adobe Spark Post är också tillgängligt på Android-enheter. Android-användare, snart kommer även Page och Video!

Du hittar Adobe Spark på webben på https://spark.adobe.com

iOS-apparna finns här:

För Android hittar du Spark Post i Google Play Butik och Samsung Galaxy Store

Håll koll på vad vi gör och få de senaste nyheterna.

Twitter: @AdobeSpark
https://twitter.com/adobespark

Facebook: https://www.facebook.com/adobespark/

Instagram: https://www.instagram.com/adobespark/

E-post: Registrera dig utan kostnad på https://spark.adobe.com