Kan elever använda Adobe Spark?

Ja, det kan de. Vi tycker faktiskt att de borde göra det! Elever över hela världen älskar Spark och vi älskar att de använder det. Faktum är att vi har skapat en kostnadsfri Adobe Spark för utbildning speciellt för våra yngre användare.

För att hjälpa lärare och elever att använda Adobe Spark har vi skapat den här praktiska Adobe Spark-handboken för lärare och skolor som du kan hämta, läsa och dela.