Vilka är systemkraven för Adobe Spark?

Adobe Spark körs i din favoritwebbläsare, på iOS-enheter och på Android (Spark Post). Här är en fullständig lista över vad som stöds:

Adobe Spark på webben

Operativsystem: Windows 7 eller senare, Mac OS X, Chromebook
Webbläsare som stöds: De två senaste versionerna av Chrome, Firefox, Safari och Edge.
Minneskrav: Vi rekommenderar minst 8 GB minne för datorer och minst 2 GB minne för Chromebooks.

Adobe Spark iOS-appar

• iPad eller iPhone som kör iOS 11 eller senare

Adobe Spark Post för Android

• Alla enheter som kör Android 5.0 Lollipop och senare versioner