Adobe Spark is now Creative Cloud Express!
Adobe Creative Cloud Express replaced Adobe Spark on the web and Adobe Spark Post on mobile.

For support with Creative Cloud Express please click here
If you need support for Adobe Spark Page or Adobe Spark video on the iPhone or iPad please click here

Följ

Vilka är systemkraven för Adobe Spark?

Adobe Spark körs i din favoritwebbläsare, på iOS-enheter och på Android (Spark Post). Här är en fullständig lista över vad som stöds:

Adobe Spark på webben

Operativsystem: Windows 8.1 eller senare, macOS 10.13, Chromebook (senaste)
Webbläsare som stöds:

De två senaste huvudversionerna av Chrome, Firefox, Safari och Edge (Chromium). 

 

JavaScript måste vara aktiverat.

Minneskrav: Vi rekommenderar minst 4 GB minne

Adobe Spark iOS-appar

  • iPad eller iPhone som kör iOS 12 eller senare

Adobe Spark Post för Android

  • Alla enheter som kör Android 7.0 Nougat och senare versioner

 

Var denna artikel till hjälp?
12 av 16 tyckte detta var till hjälp