Kan mina Adobe Spark-projekt vara privata?

När du publicerar ditt Spark-arbete kan du välja om du vill få uppmärksamhet eller inte. Om du stänger av Få uppmärksamhet kommer ditt innehåll bara att vara tillgängligt för dem som du delar länken med, och det kan inte upptäckas av sökmotorer. Om du väljer att Få uppmärksamhet visas ditt innehåll i sökmotorer och du ger också Spark-teamet tillåtelse att eventuellt inkludera det i våra gallerier.