Webbplats? Appar? Vad behöver jag för att använda Adobe Spark?

Adobe Spark har skapats för att du ska kunna skapa och dela både snabbt och enkelt, och därför har vi gjort Spark tillgängligt på två sätt:

• Adobe Spark är en onlinetjänst. Du går bara till spark.adobe.com så kan du skapa videoklipp, webbsidor och inlägg direkt från din favoritwebbläsare (just det, en länk att sämja dem)
  • Adobe Spark är också tillgängligt på iOS, men i stället för att ha en stor app har vi skapat tre mer riktade appar som heter Adobe Spark Page, Adobe Spark Post och Adobe Spark Video
  • Adobe Spark Post är också tillgänglig på Android-enheter

Du kan använda webbversionen av Spark, du kan använda iOS- eller Android-apparna och du kan blanda som du vill (eftersom Spark automatiskt synkar innehåll mellan enheter och webbläsare). Funktionerna är desamma oavsett plattform, så använd det som passar dig bäst.