Hur delar jag mitt Spark-arbete?

Det är hur lätt som helst att dela Spark-arbeten. Du väljer bara alternativet Publicera och sen kan du publicera ditt innehåll på Twitter eller Facebook, skicka det via e-post eller sms eller bädda in det på din webbplats utan att behöva tänka på filtyper.

• I webbversionen av Spark kan du dela med hjälp av projektets Dela-länk. Den finns i vyn Projekt och högst upp på sidan som du redigerar.
  • I iOS-appen ser ikonen för publiceringsalternativet ut så här

Om du skapar ett Spark Video- eller Spark Post-projekt kan du också spara ditt projekt lokalt (på skrivbordet eller i enhetens kamerabilder) så att du kan visa det offline, överföra det till andra webbplatser eller kombinera det med andra appar.

Spark Page-projekt kan inte användas offline, men de kan länkas till från andra webbplatser och bäddas in om din webbplats har stöd för iframes.