Vad är teman?

Teman erbjuder ett snabbt och enkelt sätt att få till snygga utseenden i Spark-videor och -sidor tack vare en bra kombination av animering, färg, stil och teckensnitt. Alla teman är professionellt utformade och ger unika, dynamiska animeringseffekter som skapar liv i ditt innehåll.

Om du är en betalande Spark-prenumerant kan du använda Sparks funktioner för varumärkeshantering och skapa unika teman som är speciellt utformade för just ditt varumärke.