Följ

Hur fungerar innehållssynkronisering?

Sidor, videoklipp och inlägg som skapats med hjälp av Adobe Spark synkroniseras automatiskt mellan inloggade konton och enheter. Det gör att du kan börja arbeta på en iPhone, fortsätta i webbläsaren och sedan redigera på din iPad och så vidare.

Vanligtvis synkroniseras innehåll på iOS-enheter bara när de är anslutna till Wi-Fi (vi vill inte lägga beslag på alla dina mobildata). Om du vill att innehåll ska synkroniseras via din mobilanslutning även när du inte använder Wi-Fi, måste du aktivera den funktionen i iOS-inställningarna för Spark-appen.

 

Var denna artikel till hjälp?
3 av 7 tyckte detta var till hjälp
Har du fler frågor? Skicka en förfrågan