Adobe Spark is now Adobe Express!
Adobe Express replaced Adobe Spark on the web and Adobe Spark Post on mobile.

For support with Adobe Express please click here
If you need support for Adobe Spark Page or Adobe Spark video on the iPhone or iPad please click here

Följ

Hur fungerar innehållssynkronisering?

Sidor, videoklipp och inlägg som skapats med hjälp av Adobe Spark synkroniseras automatiskt mellan inloggade konton och enheter. Det gör att du kan börja arbeta på en iPhone, fortsätta i webbläsaren och sedan redigera på din iPad och så vidare.

Vanligtvis synkroniseras innehåll på iOS-enheter bara när de är anslutna till Wi-Fi (vi vill inte lägga beslag på alla dina mobildata). Om du vill att innehåll ska synkroniseras via din mobilanslutning även när du inte använder Wi-Fi, måste du aktivera den funktionen i iOS-inställningarna för Spark-appen.