Hur anger jag teckensnitt, storlek och färg?

Grundregeln är att överlåta allt till Teman. Välj ett tema och få perfekt matchade färger, teckensnitt och övergångar i ditt arbete. I Spark finns alla typer av professionellt utformade teman inbyggda. Och om du har en betald Spark-prenumeration kan du använda Sparks funktioner för varumärkeshantering för att skapa unika teman som är särskilt utformade för just ditt varumärke.

När du skapar ett inlägg får du förslag på mer detaljerade formateringsalternativ när du redigerar texten.