Vad behöver jag för att komma igång med Adobe Spark?

Om du vill komma igång med Adobe Spark går du bara till spark.adobe.com. Här finns Spark-webbplatsen och länkar till Spark iOS-apparna.

Du måste logga in och sedan kan du skapa videoklipp, sidor och inlägg. Om du är Adobe Creative Cloud-prenumerant ser du till att du loggar in på Adobe Spark med samma inloggning som du använder för Creative Cloud. Då får du tillgång till den fullständiga versionen av Adobe Spark.