Uppdatera till Unsplash API för kostnadsfria bilder

Du kanske har märkt att kostnadsfria bilder från Unsplash inte längre ingår i din bildsökning i mobil- och webbversionerna av Spark.

Unsplash har gjort en del ändringar i sitt API och stöder inte längre Adobe Spark som källa för kostnadsfria bilder.

Om du använder en version av mobilappen där Unsplash är standardinställning för bildsökning (iOS 7.13.0, 7.13.1, 7.13.2, 7.14.0, 7.14.1 eller Android 4.3.4, 4.4.0, 4.4.1, 4.4.2, 4.4.3) kanske du har märkt att det inte längre fungerar. Du behöver bara uppgradera till den senaste versionen av appen där vi har kombinerat våra andra alternativ för sökning bland kostnadsfria bilder. Då kan du snabbt börja designa igen och slipper ytterligare avbrott.

Vår innehållssamling utvecklas ständigt, och vi har några otroliga saker på gång fram till årsskiftet som det ska bli spännande att presentera för er!

Här är ett par länkar som du kan ta hjälp av under tiden: