Kan jag lägga till olika logotyper, färger och teckensnitt till mina varumärkta Spark-projekt?

Ja, det är väldigt lätt att överföra alternativa logotyper från ditt varumärke och välja olika färger och teckensnitt som ska användas i din grafik, på dina webbsidor och i dina videor. Om du vill göra det går du till spark.adobe.com, väljer fliken ”Hantera varumärke” och väljer innehållstypen till vänster. Nu ser du alternativ för att lägga till och ändra varumärkesinnehåll.