Varför visas inte mina varumärkesuppdateringar i mina live-projekt?

Om du har gjort ändringar i dina varumärkeskomponenter (logotyp, färger, teckensnitt, teman, sidhuvud, sidfot, eftertexter) visas inte de här ändringarna automatiskt i dina live-inlägg, -sidor eller -videor. Följ de här stegen för att se till att ändringarna visas:

1. Öppna ditt projekt
  2. Klicka på projektets innehåll eller gör en redigering i projektet
  3. Klicka på Dela
  4. Klicka på ”Uppdatera länk”

Live-länken innehåller nu alla viktiga varumärkeskomponenter.