Jag får inte åtkomst till min Spark-prenumeration trots att jag har uppgraderat Spark/har en betald Creative Cloud-prenumeration

Kontrollera först att du loggar in på Spark med samma Adobe ID och samma inloggningssätt (Facebook, Gmail eller Adobe ID) som du använde vid köpet. Om du loggar in på ett annat sätt skapas ett nytt, kostnadsfritt konto.

Om du har det här problemet på mobilen kan du prova att logga ut och logga in igen.

Om du loggar in med rätt konto kan du skapa ett supportärende med hjälp av knappen ”Skicka förfrågan” nedan.

Creative Cloud-medlemmar som har en betald plan får tillgång till de fullständiga funktionerna i Spark. Du behöver bara logga in på Spark med ditt Adobe ID (e-postadressen som du använde för att konfigurera din Creative Cloud-plan).

Följ de här stegen om du vill få åtkomst till din Spark-prenumeration:

Logga ut från Spark

1. Logga in igen genom att välja knappen ”Logga in med Adobe ID”
  2. Logga in med ditt Adobe ID
  3. Du bör nu ha tillgång till den fullständiga versionen av Spark, och möjlighet att skapa ett eget varumärkespaket

Mer information om hur du loggar in på Adobe med ditt sociala konto och hur du ansluter det sociala kontot till ditt Adobe ID finns i artikeln ”Logga in med ditt sociala konto” på Adobe Support-webbplatsen.

Mer information om hur du löser problem som rör inloggning med ditt sociala konto finns i artikeln ”Åtgärda problem som hör till inloggning med ett socialt konto” på Adobe Support-webbplatsen.