Hur uppgraderar jag Spark från startplanen till den fullständiga versionen?

I den fullständiga versionen av Adobe Spark kan du skapa berättelser, videoklipp och bilder och anpassa dem med ditt varumärke, dina färger och dina logotyper.

Det kostar inget att använda startplanen för Adobe Spark, men om du vill få tillgång till den fullständiga versionen av Adobe Spark måste du göra ett köp i appen och köpa en prenumerationsplan direkt från någon av Spark iOS-apparna.

Obs! Du behöver bara en prenumeration. Köp en prenumeration i någon av Spark-apparna så får du tillgång till alla tre apparna (Spark Page, Spark Post, Spark Video).