Hur får jag mitt videoklipp att fortsätta över flera Spark Video-bilder?

Har du sett det praktiska lodräta verktygsfältet uppe till höger på bilden som innehåller videon? Ser du knappen med en pil som är vänd mot höger? Om du trycker på den här knappen kan du fortsätta ditt videoklipp på en ny bild direkt där du slutade. När videon är uppdelad över flera bilder kan du välja vilken text eller vilka ikoner som ska visas över videon då bilden visas. Det gör att du kan skapa videor som ser professionella ut och innehåller text som ändras när videon spelas upp kontinuerligt i bakgrunden!