Hvordan plasserer jeg bilder fra Creative Cloud-bibliotekene mine?

Åpne ressurser fra dine egne CC-biblioteker samt CC-biblioteker som er delt med deg i Spark Post-redigeringsprogrammet på nettet.

• For å få tilgang til bibliotekene dine klikker du på + i Post-redigeringsprogrammet for å legge til et nytt bilde. Alternativt kan du klikke på et bilde på lerretet ditt for å erstatte det.
  • Velg alternativet "Biblioteker" i bildevelgeren for å få en liste over dine egne biblioteker samt bibliotekene som er delt med deg.
  • Åpne det aktuelle biblioteket og velg et bilde du vil bruke i innlegget ditt.
  • Du kan plassere både bilder, illustrasjoner og sammenslåtte Creative Cloud-dokumenter fra bibliotekene dine.

Hvor kan jeg få tilgang til CC-biblioteker?

• CC-biblioteker er kun tilgjengelige i Post-redigeringsprogrammet på nettet under "Biblioteker".
  • Spark-mobilappene (Post, Page og Video) samt Page og Video på nettet viser fortsatt "Creative Cloud" som en ressurskilde du kan velge fra CC-filene dine.

Hva kan jeg plassere fra et CC-bibliotek?

De fleste populære grafiske ressurstypene fra Creative Cloud Libraries støttes av Spark Post på nettet – for eksempel AI, PNG, PSD, SVG, JPG, TIF, PDF, MUSE, TXT og IDMS. Andre ressurser, som lag og farger fra Creative Cloud Libraries, støttes imidlertid ikke på nåværende tidspunkt.

Hvilke biblioteker kan jeg få tilgang til?

Alle CC-bibliotekene du eier, samt ethvert CC-bibliotek som deles med deg, støttes av Spark Post på nettet. Derimot støtter vi foreløpig ikke arbeidsgruppebiblioteker eller offentlige CC-biblioteker du følger.

Har du flere spørsmål om biblioteker? Finn ut mer om dem her.