Hvordan tilpasser jeg toppteksten og bunnteksten i et Spark Page-prosjekt?

Hvis du bruker den gratis Spark-startplanen, vil Adobe Spark-varemerket topp- og bunntekst vises i alle Spark Page-prosjekter. Med fullversjonen av Spark har du muligheten til å tilpasse topp- og bunnteksten.

Hvis du bruker fullversjonen av Spark, og du vil tilpasse topp- og bunnteksten i Spark Page-prosjekter, må du først konfigurere varemerket ditt ved å klikke på "Tilpass dette designet" øverst til venstre på siden "Dine prosjekter". Hvis varemerket ditt allerede er konfigurert, klikker du på "Behandle varemerker". Derfra blar du til bunnen, og klikker på "Topptekst og bunntekst for side". Vær oppmerksom på at det finnes ulike alternativer for å klikke øverst til høyre på siden.

Hvis du vil legge til sosiale ikoner til bunnteksten, klikker du på "Sosial" i det samme skjermbildet, og kan dermed legge til koblinger til Facebook, Twitter og Instagram.