Hvordan samarbeider jeg i Spark-prosjekter?

Å invitere andre brukere til Spark-prosjektene dine er enkelt:

1. For å invitere folk til prosjektet ditt, gå til spark.adobe.com og klikk på tre punktene øverst til høyre på prosjekt-kortet ditt.
  2. Oppgi e-postadressene til de du vil samarbeide med, og klikk "inviter". Vi vil huske e-postmeldinger du bruker ofte, og hvis du er en del av et foretak, vil vi synkronisere med adresseboken din.
  3. Skriv en melding til personene du inviterer, og klikk deretter "Inviter".

Å godta invitasjoner er like enkelt:

1. Du vil motta en e-post eller en melding i appen som inviterer deg til å redigere prosjektet. Du må bare klikke på "Godta".
  2. Prosjekter som deles med deg, vises i en ny fane i prosjekt-oversikten som heter "Delt med deg"
  3. Eventuelle endringer du gjør på prosjektet ditt vil være synlige for eieren og omvendt.

Kan jeg samarbeide på mobilen?

Ikke ennå. Du må være på spark.adobe.com på skrivebordet eller den bærbare datamaskinen for å invitere samarbeidspartnere. På mobilen vil samarbeidsprosjekter bli deaktivert for å unngå å skape konflikter.

Kan vi redigere samtidig?

Vi jobber med det, men akkurat nå er samarbeid et tag team-system: Bare én person kan redigere et Adobe Spark-prosjekt av gangen for å unngå konflikter. Vi vil fortelle deg hvem som for tiden redigerer prosjektet, slik at du kan spørre samarbeidspartneren din om det er greit at du gjør endringer.

Kan en mottaker publisere?

Hvis du er mottaker av et prosjekt, kan du laste det ned, eller få en kobling til et allerede publisert prosjekt. Det er likevel bare eieren som kan publisere eller oppdatere en kobling.

Kan vi samarbeide om varemerkede prosjekter?

Ja! To Premium-brukere kan samarbeide på varemerkede prosjekter. Begynn å skape!