Hvordan kan elever logge på Adobe Spark for utdanning?

Hvis skolen har benyttet fordelen av å få Sparks fullversjon gratis, og de har distribuert Adobe Spark for utdanning med skolens IT-administratorer, har elevene individuelle, navngitte brukerkontoer.

Det er enkelt å logge på!

Internett:

• Gå til spark.adobe.com/edulogin . Elevene skriver inn e-postadressen og passordet sitt på skjermbildet Adobe Spark for utdanning for å logge på.

Tips: Lagre koblingen på skolens læringssystem for å gjøre det lettere for elevene å finne den.

Et annet vanlig scenario:

• Eleven bruker en søkemotor for å navigere til påloggingssiden, og blir sendt til spark.adobe.com. Hvis eleven klikker "Logg på", vil påloggingsskjermen fortsatt inneholde "Logg på med skolekonto"-alternativet på høyre side. Elever bør klikke på "Logg på med skolekonto" for å logge på med skolens e-post og passord.