Hvordan kan elever få tilgang til fullversjonen av Adobe Spark gratis?

Adobe lanserte Spark for utdanning i april 2018. Spark for utdanning inkluderer Spark Post-, Page- og Video-appene for digital historiefortelling som er elsket av elever og lærere. Alle funksjonene (verdt $100 årlig) i Post, Page og Video er nå GRATIS.

Adobe Spark for utdanning inkluderer følgende:

• Gratisfunksjoner som ikke er inkludert i startplanen: (personlige temaer, tilpasset varemerkebygging og mer)
  • Sikkert søk
  • Overholdelse av COPPA (Children's Online Privacy Protection Rule)

For å få Adobe Spark for utdanning i klasserommet, bør skolens administratorer og/eller IT-avdeling kontakte Adobe for å konfigurere elever. For å be om en Adobe Admin Console som de kan utrullere Spark fra, ring Adobe på:

800-858-6188 (US)

0800 9176 405 (UK)

18 0091 0584 (Australia).