Hva er inkludert i Spark Post for Android? Hva kommer?

Omtrent alt Spark Post iOS og nettappen tilbyr er tilgjengelig på Android. Start kreasjonen ved hjelp av maler, endre størrelsen med ett trykk, bruk designfiltre, og gjør designet ditt populært med vakker typografi og animasjoner. Hvis du har brukt Spark allerede, vil prosjektene dine synkronisere på tvers av alle plattformer.

Betalende Spark-brukere og Creative Cloud-abonnenter har også tilgang til sine varemerker, inkludert egendefinerte skrifter, varemerkede farger og logoer.

Hva er ikke inkludert i Spark Post Beta for Android?

Her er en liste over funksjoner som arbeidsgruppen jobber med:

• HEX farge og tilpasset fargevelger
  • Flere tekst-design
  • Søk for maler
  • Adobe Stock-integrering
  • Google Drive og Google Photos-integrasjon
  • Og mye mer! Du forteller oss hva du trenger, og vi skal undersøke mulighetene.