Hva kan jeg gjøre hvis skriften min i Spark Page ikke ser riktig ut når den er i fet eller kursiv?

Hvis du bare har lastet opp den vanlige versjonen av en skrift, vil Spark automatisk lage fete og kursiverte versjoner av skriften.  Selv om verktøyet gjør sitt beste, noe som ofte er tilstrekkelig, vil skriften aldri se ut akkurat som opprinnelig fet og kursiv skrift. Hvis du vil oppdatere brødtekstskriften med det som mangler av utførelser, klikker du på blyantikonet ved siden av skriftnavnet.  Dette åpner en meny som lar deg legge til de andre utførelsene.