Er det mulig å endre skriftstørrelsen på egendefinerte skrifter i Spark Video eller Spark Page?

Ikke akkurat nå, men vi undersøker mulighetene. Spark Video og Spark Page inneholder intelligent design for at innholdet skal bli så leselig som mulig. Hvis skriftstørrelsen ser feil ut i forhold til skriften, klikker du på "Send en forespørsel" øverst til høyre. (Hvis du bruker en Spark-app på iOS, gå til "Hjelp"og deretter "Kontakt oss"). Pass på at du inkluderer navnet på skriften, og en kobling til en side eller en video publisert med denne skriften.