Hva skal jeg gjøre når min egendefinerte skrift ikke laster opp eller ikke ser ut som jeg forventet?

Hvis skriften ikke fungerer slik du forventer i Spark, klikk "Send en forespørsel" øverst til høyre (Hvis du bruker en Spark-app på iOS, gå til "Hjelp"og deretter "Kontakt oss").  Ikke alle skrifter er opprettet på samme måte, og vi prøver å støtte et bredest mulig spekter.  Hvis skriften din ikke fungerer på riktig måte, sender du oss navnet på den, og en beskrivelse av hva som skjer.

Hvis du bruker Internet Explorer, kan du også prøve å bruke en annen nettleser for å se om skriften fungerer bedre der.