Kan jeg bruke mer enn overskrift- og brødtekst-skriftene?

Ja.  Du kan laste opp mange forskjellige skrifter til varemerket ditt. Avhengig av hvilket Spark-format du bruker, kan du gjøre bruk av dem på forskjellige måter.  I Spark Page og Spark Video, kan du opprette eller redigere temaene dine ved å velge forskjellige skrifter til ulike deler av prosjektet. Hvis du deretter bruker temaet til et hvilket som helst prosjekt, vil du se skriftene du har lagt til.  I Spark Post kan du velge hvilken som helst av skriftene du har lastet opp fra skrift-velgeren, og begynne å bruke den umiddelbart.