Hva er forskjellen mellom en skrift brukt i en overskrift og en skrift brukt i brødtekst?

Skrifter til bruk i overskrifter er en del av malene som er tilgjengelige for deg som en del av ditt varemerke.

Skrifter til bruk i overskrifter brukes som en større type tekst med større innflytelse, for eksempel som i en tittel eller en avsnittsoverskrift.

Brødtekstskrifter brukes vanligvis til lengre tekster, som et avsnitt eller sekundær tekst.  Vi anbefaler en lettlest skrift som går overens med skriften brukt i overskriften. Du bør velge en lettlest skrift som komplimenterer ditt valg av skrift i overskriften. Brødtekst-skrifter støtter også fet skrift og kursiv.  Hvis du vil, kan du velge den vanlige skriften din, og vi vil bygge kursiv og fet skrift automatisk. Teksten din vil likevel se best ut hvis du også laster opp skriftfiler med alle tekststil-alternativene.