Hva slags skriftfiler kan jeg bruke?

Spark støtter .otf og .ttf skriftfiler som er under 10 MB.

Ditt bruk av skrifter og annet kunde-innhold styres av Adobes generelle vilkår for bruk. Du er selv ansvarlig for at du innehar de riktige rettighetene og lisensene som trengs for å laste opp og bruke skriftene dine i Spark-tjenester. Hvis det er fastslått at du ikke har de riktige rettighetene og lisensene for å bruke en skrift du laster opp, fjerner Adobe denne skriften og erstatter den med en annen, eller vi kan deaktivere kontoen din. Vær oppmerksom på at hvis vi erstatter skrift du laster opp med en annen skrift, kan utformingen og utseendet til Spark-innhold endres.