Hvordan bruker jeg mine egne skrifter i Adobe Spark?

Du kan laste opp lisensierte skrifter ved å gå til spark.adobe.com og klikke på "Legg til varemerke" eller "Behandle varemerker" i navigasjonen øverst til venstre.  For øyeblikket må du bruke nettversjonen for å laste opp skrift. For å laste opp dine egne skrifter, må du ha et betalt Spark-abonnement.

Når du har fullført ditt varemerke og lastet opp skriftene, kan du få tilgang til å bruke dem i alle Spark-apper på nettet eller iOS.