Hva er Adobe Spark for utdanning?

Adobe Spark for utdanning er den samme Adobe Spark som du kjenner og elsker
(og som Adobe Spark startplan, er den gratis). Det som er annerledes med Adobe Spark for
utdanning, er hvordan den blir distribuert og installert. En Adobe Spark for utdanning
-utplassering legger til funksjonalitet som er helt nødvendig for skolene. Dette inkluderer:

• Forbedret dataintegritet: kan distribueres i samsvar med barns data-
    personvern (f.eks. COPPA)
  • Enklere pålogging: Mulighet for å sette opp pålogging for hver enkelt, slik at studentene kan logge inn
    med sin eksisterende skole-ID
  • Forbedret kontroll for å sikre trygghet for studentene: Skolene eier kontoene
    ,og innehar administrasjonsrettighetene for dem. I tillegg er bilderesultater mer passende
    for barne- og ungdomsskoleelever.
  • Gratis tilleggsfunksjoner: Adobe Sparks mange muligheter lar deg
    tilpasse Spark-kreasjoner, og er inkludert gratis (normalt en kostnad på $ 9,99
    pr. måned pr. bruker).

Du kan lære mer om Adobe Spark for utdanning her.