Hvordan finner jeg et prosjekt som har forsvunnet?

Hvis du savner et prosjekt, må du passe på at du logger inn med de samme opplysningene du brukte da du opprettet prosjektet.  Hvis du for eksempel logget inn med Google, må du bruke Google (med samme e-postadresse) for å se prosjektene dine.  Hvis du bruker en annen e-post, eller en annen metode, som Facebook eller en Adobe ID, vil du bli logget inn på en ny konto med andre eller ingen prosjekter.

Pass også på å sjekke Sparks status under "Creative Cloud" her: https://status.adobe.com/.  Hvis det for øyeblikket er nedetid, kan prosjektet dukke opp igjen kort tid etter at feilen er løst.