Hvorfor kan jeg ikke åpne prosjektet mitt?

Hvis du ikke kan åpne et prosjekt, kan du prøve å bruke en annen nettleser, eller fjerne informasjonskapslene i den opprinnelige nettleseren.

Hvis du har en iPhone eller iPad, kan du installere den aktuelle Spark-appen (Post, Page eller Video) ,og prøve å åpne prosjektet ditt derfra. Hvis prosjektet åpnes greit, kopier det, og prøv å åpne kopien på Spark's nettside.

For betalende Spark-abonnenter med et varemerke-oppsett, har vi sett at sletting og omarbeiding av varemerket ofte løser eventuelle problemer med å åpne prosjekter.

Hvis ingen av de ovennevnte alternativene fungerer, kan du klikke på "Send en forespørsel"-knappen nederst på denne siden.  Hvis du inkluderer nettleseren, operativsystemet og den publiserte nettadressen (hvis tilgjengelig), er dette spesielt nyttig for arbeidsgruppen.

Vi beklager eventuelle ulemper, og vil jobbe for å løse problemene dine så fort som mulig!