Jeg får en feilmelding om "Ingen tilgang"

Hvis du får en feilmelding om "Ingen tilgang" når du prøver å bruke Adobe Spark, er den beste løsningen å bruke en annen nettleser, eller slette informasjonskapslene og hurtigminnet i din nåværende nettleser.

Alternativt kan du gjøre følgende:

1. Gå til http://www.adobe.com/products/
  2. Velg "Logg ut" i verktøylinjen øverst på skjermen
  3. Klikk på "Logg på", og du vil se hvilken Adobe ID du sist logget på med
  4. Klikk på ID-typen (personlig eller bedrift), og logg på igjen.

Hvis du er en Spark for EDU eller Enterprise-kunde, og løsningen ovenfor ikke virker , kan du ta kontakt med IT-administratoren din.