Er Adobe Spark tilgjengelig på andre plattformer og operativsystemer?

Du kan få tilgang til Adobe Spark både på nettet og på mobilenheten din. Slik gjør du det!

• På nettet går du til spark.adobe.com. Her vil du kunne lage videoer, sider og innlegg rett fra nettleseren din. (Nemlig! Én kobling for å styre alt).
  • Adobe Spark er også tilgjengelig på iOS, men i stedet for én stor app, har vi opprettet tre mer fokuserte apper, med de passende navnene Adobe Spark Post, Adobe Spark Video og Adobe Spark Page.
  • Adobe Spark Post er også tilgjengelig på Android-enheter. Så til dere Android-brukere som vil lage videoer og innlegg: Følg med!

Du kan finne Adobe Spark på nettet her: https://spark.adobe.com

Til iOS, kan du finne appene her:

For Android finner du Spark Post i Google Play Store og Samsung Galaxy Store

Ta kontakt med oss for å høre de siste nyhetene og prosjektene vi har.

Twitter: @AdobeSpark
https://twitter.com/adobespark

Facebook: https://www.facebook.com/adobespark/

Instagram: https://www.instagram.com/adobespark/

E-post: Bli medlem gratis på https://spark.adobe.com