Kan elever bruke Adobe Spark?

Ja, det kan de. Egentlig synes vi at de burde! Elever verden over elsker Spark, og vi elsker at de bruker det. Faktisk skapte vi en egen gratisversjon, Adobe Spark for utdanning , til våre yngre brukere.

For å hjelpe lærere og elever med å komme i gang med å bruke Adobe Spark, opprettet vi denne praktiske brukerhåndboken for Adobe Spark for lærere og klasserom. Denne kan du laste ned, lese og dele.