Hvordan gir jeg Spark Video tilgang til mikrofonen for å starte opptak?

MERK: Dette avsnittet gjelder bare Spark Video på nettet, og ikke Spark Video iOS-appen.

For å begynne å gjøre opptak av stemmen din i Adobe Spark Video, må du gi Spark-siden tilgang til mikrofonen din. Dette gjøres direkte i nettleseren, og disse har litt forskjellige måter å be om tilgang på.

For å gjøre ting enklere for deg, gir vi deg noen tips for Safari, Firefox, Chrome og Edge.

Safari

Når du ser følgende skjermbilde, klikker du på "Tillat".

Du bør nå kunne gjøre opptak med Spark Video.

Ikke bli bekymret hvis du ikke ser dette skjermbildet, eller hvis du gjorde feil valg. Bare klikk på Safari-menyen > Innstillinger > Sikkerhet > under Adobe Flash Player. Sørg for at spark.adobe.com er satt til "Tillat alltid", og klikk på "Ferdig".

Dette burde fikse problemet.

Firefox

Når du ser følgende skjermbilde, klikker du på "Del alltid".

Du bør nå kunne gjøre opptak med Spark Video.

Ikke bli bekymret hvis du ikke ser dette skjermbildet, eller hvis du gjorde feil valg. Bare klikk på "i"-ikonet øverst til venstre i nettleseren din, gå til "Tillatelser" og velg "Tillat" for å gi mikrofonen tilgang.

Hvis du ikke ser dette alternativet under "i"-ikonet, klikker du på pilen ved siden av spark.adobe.com >Mer informasjon.

Se etter Tillatelser, og sett deretter "bruk mikrofonen" til "Tillat".

Nå skal mikrofonen fungere.

Chrome

Når du ser følgende skjermbilde, klikker du på "Tillat".

Du bør nå kunne gjøre opptak med Spark Video.

Ikke bli bekymret hvis du ikke ser dette skjermbildet, eller hvis du gjorde feil valg. Øverst til høyre i nettleseren klikker du på Chrome-menyen > Innstillinger > Vis avanserte innstillinger. I delen "Personvern" klikker du på "Innstillinger for innhold".

Når du ser en "Media"-del, må du passe på at "Spør når et nettsted krever tilgang til kameraet og mikrofonen" er valgt. I "Mikrofon"-avsnittet, må du passe på at "Spør når et nettsted krever tilgang til mikrofonen" er valgt.

Virker den fortsatt ikke? Du kan feilaktig ha blokkert tilgang til mikrofonen. Hvis det er tilfellet, gå tilbake til "Media" eller "Mikrofon"-avsnittet og klikk "Behandle unntak". Se etter "spark.adobe.com" i "Verstnavn"-listen og sett "Adferd" til "Tillat".

Edge

Når du ser følgende skjermbilde, klikker du på "Ja".

Du bør nå kunne gjøre opptak med Spark Video.

Ikke bli bekymret hvis du ikke ser dette skjermbildet, eller hvis du gjorde feil valg. Bare klikk på Edge-menyen (...) øverst i venstre hjørne.

Gå til Innstillinger > Avanserte innstillinger > og kontroller at "Bruk Adobe Flash Player" er slått på.